En ny Blogg om världens bästa liga.

Jag har suttit många dagar med sjukdom och i och med det så har jag haft möjligheten att kolla på många klassiska Premier League-matcher. Det väcker gamla minnen och känslor och då fick jag en tanke. Varför inte dela med mig av mina kunskaper och åsikter till omvärlden?

Så nu har jag alltså startat denna Blogg och jag hoppas verkligen att fotbollsälskare kommer ha glädje av den.

Bloggen kommer att handla om mina tankar och funderingar kring Premier League samt nyheter som tex resultat och rykten och klara övergångar på transfermarknaden.

Publicerat av

premier league

Jag är en fanatisk supporter när det gäller all sorts fotboll. Men det som ligger närmast hjärtat är Premier League. Det är inte likt någon annan liga, Premier League har tempo, närkamper, spänning, tekniken och stjärnorna. Kan det bli bättre?

En reaktion på ”En ny Blogg om världens bästa liga.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *